Yhteistyökumppanit

PARTNERIT

Shader

Shader Oy on Helsingissä sijaitseva animaatiostudio, joka tuottaa laadukkaita animaatioita laaja-alaisesti eri tarpeisiin.

Shaderin valikoimaan kuuluvat tuote- ja tilavisualisaatiot, lastenanimaatiot, yritysten ja palveluiden esittelyvideot sekä visuaalisen sisällön suunnittelu ja tuotanto tapahtumiin ja eri medioihin.

Shader ja Lux Helsinki toteuttavat yhdessä Megamap-teoksen Tuomiokirkon kellotapuliin.

 

Sun Effects

Sun Effects on helsinkiläinen valoon ja visualisointeihin keskittynyt suunnittelu- ja tuotantokollektiivi. Sun Effects on vastannut Lux Helsingin ohjelmistosta, tuotannosta ja toteutuksesta vuodesta 2012 lähtien. Kollektiivin muita projekteja ovat mm. Flow Festival, startup-tapahtuma Slush ja Linnanmäen valokarnevaali. Sun Effectsin töitä on nähty yli kolmessakymmenessä maassa ja viidellä mantereella.

Sun Effects ja Lux Helsinki toteuttavat yhdessä Candy House -teoksen Ateneumin julkisivuun.

 
 
 


KUMPPANIT

Radio Helsinki

Radio Helsinki on kaupungin ääni. Se on paikallisradio, joka tarjoaa kuulijoilleen maan parhaiden musiikkitoimittajien valitsemaa musiikkia. Ohjelmantekijöihin kuuluvat mm. Suomi-palkittu Jyrki ”Njassa” Jantunen, musiikkimaailman vaikuttaja Lasse Kurki ja muusikko Paperi T. Laadukkaan soittolistattoman musiikkiohjelmiston lisäksi Radio Helsinki tarjoaa kuulijoilleen joka viikko ajankohtaisia puheohjelmia.

 
 

Bright

Bright Finland on Suomen johtava tapahtumatekniikan asiantuntija ja Lux Helsingin tekniikan toimittaja.

Yrityksen ydinosaamista on tapahtumien valo-, ääni- ja kuvatekniikan suunnittelu, tekniset ratkaisut, laitevuokraus, maahantuonti ja myynti. Yritys-, urheilu- ja festivaalitapahtumien lisäksi Bright Finland on mukana useissa teatteri- ja televisiotuotannoissa. Bright Finland toteuttaa myös graafista sisällöntuotantoa, videotuotantoja ja webcast-palveluja.

Bright Finland on osa pohjoismaista Bright Groupia, joka työllistää vakituisesti yli 350 asiantuntijaa.

Bright Finland kuuluu AV Allianceen, globaaliin alan parhaiden AV-yritysten verkostoon. Vahvan kumppaniverkoston ansiosta yritys voi tarjota asiakkaidensa käyttöön saman korkean laadun eri puolilla maailmaa.